Monday, February 10, 2014

Årsager Hvorfor Ægteskab Ring bæres på ringfingeren .

Årsager Hvorfor Ægteskab Ring bæres på ringfingeren . Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor ægteskabet ringen er altid bæres på ringfingeren ?
For at besvare disse spørgsmål,
Buka-bukaan.com Bisnis Online Sederhana Hasil Dahsyat Modal Hemat
kan du du se gode grunde til, at nogle af ægteskab ring slidte på ringfingeren er altid følgende:
Du skal vide , at vi kan repræsentere de fem fingre på hver person, der spiller en rolle i vores liv. Lad os se på betydningen !Sponsorerede links

    
Thumb , der var i første omgang repræsenterer forældre
    
Indeks, der er på andenpladsen repræsenterer brødre
    
Langfinger som var på tredjepladsen repræsenterer dig selv
    
Ringfinger som var i fjerde sted repræsenterer et par
    
Pinkie , der er i femte sted repræsenterer børn
Så prøv at forene de to fingre af dine hænder i overensstemmelse med partneren. Thumb opfylder tommelfingeren, pegefingeren mødes, og så videre. Men der er lidt forskel her . Du er nødt til at bøje de to midterste fingre ned.

    
Prøv først at adskille dine tommelfingre er begge mødt hinanden . Du sikkert kan adskille dem. Det betyder, at du ikke er bestemt til at leve med dine forældre, fordi en dag vil du og dine forældre sikkert opdele.
    
For det andet, så prøv at adskille dine pegefingrene møde hinanden . Du sikkert kan adskille dem. Det betyder, at du ikke er bestemt til at leve med din bror , fordi en dag vil de danne deres egne familier og afsked med dig .
    
Den midterste finger betragtes som en undtagelse, fordi det symboliserer dig selv, så det ikke behøver at blive adskilt .
    
Prøv derefter at adskille din ringfinger er de to møder hinanden . Kan ikke adskilles ? Ja , det er grunden til, at ægteskabet ringen skal bæres på ringfingeren . web desain indonesia Det betyder , at parret vil være med dig, indtil døden.
    
Endelig forsøge at adskille de to mødes hinanden lillefinger . Ja, du kan skille dem ad, hvilket betyder , at en dag vil dit barn vokse op og forlade dig til at danne en ny familie .
Nu , ville du allerede kender svaret . Denne myte er taget af det kinesiske folks tillid. Kan være nyttige .

No comments:

Post a Comment