Friday, September 26, 2014

suuresti yleisön tällä kertaa voimme

Jambu Vesi kuva on parempi hedelmäkasvien kotoisin Indonesiasta.Kuva Jambu Air paremmuus on suuret hedelmät koko paino on enintään 300 grammaa, eli noin kokoa aqua lasi. Koska arvostaa suuresti yleisön tällä kertaa voimme helposti katsoa myyjän siemen viljelykasvien siemenet. Jambu Vesi Tämä kuva on melko helppo viljellä ja korjattu vuonna voidaan omistajan jopa kolme kertaa. Viljelykasveja voidaan istuttaa 2 vuoden jälkeen, joten sinun ei tarvitse odottaa pitkään nauttia makea maku hedelmiä ja eleganssia. Makuasia ei kysytä, tämä kuva on erittäin makea Guava varsinkin kuiva kausi voisi lisätä vielä makea maku. Tällä hetkellä suurin keskuksista Guava kuvan Grobogan Keski-Jaavalla, ei kaukana kaupungin Semarang.

MITEN ISTUTTAMINEN IMAGE cashew Water Garden
valmistelu:
Raivasi entinen distractors kuten ruoho, pensaat / piikkejä ja eläimiä. Maa vain jalostetaan istutus reikä ja pidetään 15-30 m päivää ennen istutusta.
Guava kasvien väli on 8 x 8 m istutus reikä kooltaan 60 x 60 x 60 cm.
Guava hedelmä oli paitsi kasvien koristavat perkarangan kotiin. Nykyään monet ihmiset alkoivat viljellä vettä Guava Guava erityisen vakavasti.

Koska nykyinen vesi guava voivat saada tuloja myös, että on varsin houkuttelevaa.

Anthony Surbakti jo osoittanut.
PokerBuaya.com Agen Judi Poker, Domino Online Indonesia Terpercaya Viljelemällä guava vakavasti, hän voisi tehdä voittoa noin 300 miljoonaa dollaria vuodessa. Kotonaan kylässä Durinin Vuonna Jagak, District Pancur Stone, 5000 neliömetriä maata hän viljeli guava tuottavia lajikkeita.

"Guava vesi ei yleensä ole monet ihmiset tietävät sen paremmuudesta. Guava kasveja oli kerran pidetty luonnonvaraisten kasvien. Katsoo Malesiassa pidetään luonnonvaraisten kasvien on kehittynyt erinomainen sato", hän sanoi raportoitu Tribunnews.

No comments:

Post a Comment